Tönt-varning!

Jag sitter och kollar på filmer på youtube om matematik! Haha, men dom är grymma. Lär mig massor :) Så den 27 Nov, ska jag äga tentan. (önskedrömmar)

Nu ska jag fortsätta tönta mig (:

kram

bjussar på två bilder från igår när jag tog massa egobilder :D

ps. S är inte så deppig som hon lät i sitt inlägg, hon är glad :)

Hejsan

Öhm jag vet inte riktigt hur jag ska tolka Ds nya bloggdesign. Mycket bättre än vad jag skulle kunna åstakomma i alla fall ;)

Tja jag önskar att jag skulle kunna berätta om alla galna saker som hänt här, men det har faktist inte hänt så mycket och jag har inte kommit igång med min shopping heller för den delen.

Idag blir det i alla fall stranden med snorungarna.. Åh vad kul det ska bli.. Not. Detta är inte semester för mig. Semester är att sitta och relaxa på stranden och läsa en bra bok som INTE är kurslitteratur... Och det kommer det verkligen inte att bli...

/S


She acts like summer and walks like rain

Hur ska jag klara mig i två veckor till utan min Steffi?!




Ps, Tack till Gabriela och Jimmy som bidrog till en galet rolig tågresa i fredags :D


Bloggdesign hjälp?

Gokväll!

Vet inte vad jag ska säga om den extremt vackra designen jag har skapat? Skoja, nej men om någon är duktig på bloggdesign så får den jättegärna hjälpa oss. Men för tillfället får det se ut sådär, tycker faktiskt att bilden speglar våra personligheter ;)

Annars då? Jag har inte gjort speciellt mycket förutom att träna och handla mat. Juste lånade två böcker från biblioteket, så nu ska jag hålla mig sysselsatt ett tag i alla fall.

Trevlig kväll!

/D


Fredagkväll :D

Hejsan!

Igår sprang jag ca 6km innan träningen och det kändes så bra. Jag tycker verkligen om att springa. Man slipper tänka, har liksom bara ett mål i sikte. Förr i tiden brukade jag spela tvärflöjt och då var det precis samma sak. Allt runt omkring bara försvann, och allt man tänkte på var att följa noterna och spela på. Härlig känsla när man känner för att slappna av. :)



Nu ska jag iväg till Mickis, hoppas ni har det bra.
Kram <3


Får man ta en tjugolapp..

om man hittar den i chokladhyllan? Tydligen hade någon tappat sin tjugolapp bland chokladen, och jag velade riktigt länge på om jag skulle ta den eller inte. Det kändes så fel, men samtidigt, skulle dom komma tillbaka och leta efter den? Så lite diskret tog jag den och betalade för min kanelbulle som jag köpte på pressbyrån.. Lite elakt men jag la i femman som jag fick tillbaka i en sån där bössa till rädda barnen. Så lite snäll var jag ju.

Det var bara en tjugolapp, hade det varit en hundralapp hade jag nog inte tagit den. Men men ;)

SDS =Saknar dig Steffi :)

<3

Subway

 

Italian B.M.T tycker jag är godast :) vad tycker ni?

 


Im in Miami trick

Hejsan.
Igen så ber jag om ursäkt för dålig uppdate. Men sista tiden hemma i Sveadala sp hade jag så sjukt mycket att göra, därav dålig uppdatering.
Men i alla fall, NU ÄR JAG FRAMME!

Jag kom igår kväll och allt gick bra med resan. Sjukt tråkigt bara eftersom jag inte så ofta flyger så långt ensam längre. Jag har ju vant mig med att resa med J och D. Jag fällde en liten tår när jag satt och spelade soduku på planet. Nej men seriöst det var tråkigt.
Och vad är inte en resa utan lite dramatik? Jo minsann jag fick vara med om en hel del igår.
Här kommer en liten lista av vad jag var med om igår:

1. Självaste Al Gore himself stod framför mig i kön, men jag var för chicken för att säga hej. Han såg ganska barsk ut, så jag gav honnom ett litet leende. Jag var lite orolig att secret service skulle flyga på mig annars. Sen satt han även på mitt plan, första klass såklart höhö..

2. Jag hammnade i en het argumentation med en dam på flygplanet. Tantiluran satt och bankade på min stolsrygg och väckte mig. För att inte gå i taket helt och hållet så började jag räkna till tio, sedan tjugo och till sist trettio. Sen fick jag nog och vände mig om för att snällt be henne sluta. Det blev nte uppskattat och hon började skälla på mig om att hon satt och spelade ett spel så hon måste slå på skärmen. Jag bad henne att inte slå så hårt bara och då blev hon bara ännu mer förbannad. Sen sa hon att hon skulle sluta helt och hållet och bara sitta still om det var det jag ville.. Aja var hon 6 år eller? Det verkade som det i alla fall eftersom hon satt sedan i 10 min och snackade skit om mig till hennes man.

3. Sista flyget från NY kommer en dam ombort på planet men sin lilla hund i väskan.
Det blev en het diskussion mellan hon och flygvärdinnan som sa att hon måste ställa väskan på golvet under sätet, men hon ville inte eftersom hon hade hunden där.
Hur som helst så när vi var på väg ut på landningsbanan så meddelar piloten att vi måste vända om för att de ska eskortera denna dam av planet eftersom hon stör så mycket. Alla i planet började bua på henne och mannen brevid sa "stupid fuc*ing blond bi*ch" Där tyckte jag han gick för långt och sa att det där var helt onödigt. Dumma gubbe...

Ja det är händelserna hitills.
Nu ska jag nog dra en liten repa i mallen med mammas lilla barn som vi passar idag. Så jäkla söt alltså!


Hej hej!

/S



Say hi to Florida from me <3


Jag kommer att sakna dig S, hoppas du får en fin resa <3

/D

Ibland får det bara vara nog!

Jag blir så ledsen ibland. Lite får jag skylla mig själv eftersom att jag aldrig säger ifrån utan gör jämt som andra vill. Men man ska ändå inte utnyttja människor.

Imorse fick jag ett sms där mamman till barnen jag passar skrev att tre av pojkens kompisar skulle med hem till oss och två av tjejens kompisar. Alltså skulle jag ha 7 barn, varav två som jag är anställd för att passa. Så fem extra barn skulle jag ha. Okej om det var en kompis men inte fem. Pricken över iet var att hon bara skulle betala 85kr i timmen. Vilket jag personligen tycker är väldigt lite för så många barn. Jag sa det om jag ska passa dom får du betala mer. Vad tror ni hon säger då? A du kan få 90kr i timmen denna gång. VAD TÄNKER MÄNNISKAN MED? Jag blev så himla ledsen när hon skrev det. Verkligen utnyttja mig. Jag brukar aldrig säga ifrån men nu fick jag nog. Man gör inte sådär. Det är elakt och fult. Om något skulle hända är det ju mitt ansvar. Så jag sa nej till att jobba vid 11 tiden. Fick inget svar, skickade två sms till där jag förklarade hur jag kände. Inget svar på det heller. Sen ringer hon en halvtimme efter att jag skulle ha hämtat barnen och undrar varför jag inte har hämtat..

Fick så dåligt samvete men hon måste förstå att hon inte kan utnyttja mig sådär. Jag kanske har fel, men jag tycker det var elakt av henne. Speciellt att erbjuda 5kr mer i timmen. Kändes som en smäll på käften.

Nu är jag fortfarande ledsen för känner mig så dålig. Vill inte jobba mer för dom iaf.

Hejdå

/D

Jag lägger mig ner och dör nu. Ere lugnt eller?

Egentligen har jag inte tid att blogga, men jag måste ta en paus från pluggandet.
Jag absolut drunknar i plugg, och jag vet att det är självvalt eftersom jag åker på onsdag, men jag sliter av mig håret snart.

S-Dagen!

Gokväll!

Innan jag tillägnar detta inlägg till S så måste jag bara säga att det känns som om jag har gått på ett mördarpass. Fy, jag tog i som en gris, inte för att jag ville utan för att tränaren pressade oss till max. Visst det var kul men vissa stunder trodde jag att jag skulle svimma.. Men men jag klarade mig :)

Idag ville jag prata lite om hur jag ofta kopierar S kläder/väskor osv. Haha Hon har jämt så fina saker. Så ibland händer det väl att jag råkar köpa något likadant. Till exempel, bikini, grön/orange stor väska, randiga linnen, klänningar från forever 21.. haha jag kan göra listan lång. Men det jag vill få fram är att jag tycker om att se ut som S för hon är jämt så fin, så då hoppas jag på att bli lika fin :) haha om jag har tur kanske hon köper mig något fint i usa. Eller om jag har ännu mer tur så har min söta moster köpt mig något fint från forever 21 hihih



/D


Dagen D 3 (försenat)

Jag vet att jag inte hann skriva i torsdags och att jag inte kan bli sur på D igen för att hon glömmer mig, men här kommer hennes dag en aningen försenat.



Jag kommer att sakna denna sköna böna när jag åker nästa vecka. Jag kommer att tänka på dig när jag ligger på stranden och läser mina bäcker. Det här blir första gången på ett tag som jag inte har dig vid min sida i USA och jag kommer att sakna min partner in crime.. Men jag lovar att jag kommer hem med en lite pressy till dig om du är riktigt snäll ;) Puss på dig din lilla fis!


/S

Ursäkta

Jag ber så fasligt mycket om ursäkt för min bristande närvaro. Om sanningen ska fram så har jag haft fullt upp de senaste dagarna. Det är laddning inför tentan nästa vecka plus att jag reser till mamma.
Jag har hela tiden tänkt ut roliga inlägg att skriva, men har inte hunnit få ner det.

Bättring I promise!

/S

min andra favorit


Min favorit <3



Killen med de vackraste ögonen!

Hejsan!

Ville bara säga att idag när jag var påväg nerför trapporna i kemi byggnaden så mötte jag en student. Jag blev helt tagen av hans vackra ögon.  Dom var blåa, fast mörkblåa men samtidigt isblåa. Jag hade nog kunnat kolla in i dom hela dagen om jag hade fått chansen. Nej men det är svårt att förklara. Jag tycker blåaögon är så fint i alla fall :) Plus att han hade mörkt hår till det. Mmmmmmmm haha nu får jag väl hoppas att jag ser honom igen :D

Om jag får 1,7 imorgon på högskoleprovet så tänker jag ge mitt nummer till killen om jag ser honom igen hahaha


Laddar inför högskoleprovet!

Hejsan!

De senaste dagarna har jag mest pluggat, jobbat och tränat. Jag önskar att det fanns flera timmar under ett dygn, känner inte att jag hinner med allt jag vill göra. Jag såg verkligen fram emot helgen tills jag insåg att det var dags för högskoleprovet. Jag måste medge att jag är rätt nervös. Jag vet inte hur bra det kommer gå. Vill inte bli besviken. Men jag ska göra mitt bästa :)

Nog om det!

Greys ikväll :D :D Någon annan som följer det? ;)

/D

I brist på annat

Detta monster kom precis för att hälsa på..





ÄGD!

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!

Änligen fick jag rätt!!!!!




Jimmy sa åt mig igår att jag borde sluta upp med att tjaffsa med arbetsgivare eftersom jag även gjort det tidigare. Men egentligen, varför ska jag göra det när jag vet innerst inne i mitt hjärta att man blir utnyttjad?
Går man in för ett jobb med all fakta innan, och dessa regler inte följs av arbetsgivaren, varför ska man då inte säga något?

Det bästa och roligaste jobbet jag hitills haft är helt klart Starstudio, och där jobbade jag gratis!
Så där bevisar jag ännu en gång att jag inte bara tar jobb för pengarnas skull. Jag tar dem för att jag tycker att de verkar intressanta och att jag får lära mig en massa på vägen.


Trots att det regnar ute, skiner solen i mitt hjärta

Sådärja

Nu har jag varit ledsen i ca en kvart, grät även en liten skvätt av ren frustration.

Sen insåg jag en sak. Den där kvarten av mitt liv kommer jag aldrig att få tillbaka, och till vilket nytta var det?
Jag slösade alltså hela 15 minuter av mitt liv åt att vara upprörd över idioter som inte ens känner mig. Idioter som en dag kommer att få allt de gjort mot andra uppkört i röven. Man säger ju att karma är en bitch, och här har vi dålig karma att fylla en hel gympasal.

De har målat upp mig som en elak girig idiot, well i will give you a elak girig idiot.




Peyys!

Jag blir så ledsen

Ibland kan jag bli så ledsen och nere av att vissa människor anser sig själva vara bättre än andra. Eller känslan av att vara utyttjad. Giriga människor som jag starkt misstänker stoppar pengar i egen ficka. Tro ni inte att jag såg hur höga löner styrelsen hade?
Då kan man fråga sig, hur interaktiva är ni egentligen med barnen? Känner ni dem? För är det inte för deras skull som hela föreningen finns? Är det inte de som lider när man inte ens har utbildade tränare som kör arobixpass med barn på 5 år? Och sen har ni mage att ta ut så mycket pengar till egen vinning. Använd dem på barnen istället.

Hur som helst så verkar det som att jag har blivit svartmålad av en hel del männskor efter mitt lilla mail. Självklart tänker jag inte anmäla någon, jag vet inte ens hur man gör det. Jag ville bara att ni skulle ta arslet ur vagnen och sluta ignorera mina mail.
Nu har ni en bild av mig som elak och girig föredetta anställd som är ute efter hämd, och det är det sista jag vill.
När jag började som gympatränare (tiden då styrelsen var genuint trevliga och brydde sig om sina tränare), så gjorde jag självklart inte det för pengarnas skull. Jag tyckte att det var kul att komma till gympahallen och träffa en massa människor man kände och tyckte om.
Nu blev det en principsak, därför skrev jag som jag gjorde. Nu har mitt mail skickats runt till flera människor för att visa vilken hemsk och dum människa jag är.
Och det hemskaste i allt är att Bålsta är så förbannat litet och att det är så många föräldrar man man känner lite ytligt sen innan som nu kommer att få en helt fel bild av mig, säkert sluta hälsa och allmänt bara bli utfryst.

Tack för den.

Hittade 2 bilder



Mitt sista mail, och där sätter jag punkt..

Blir man less eller vad?


Det här är sista gången jag frågar dig om när jag får in mitt arvode från min tid på Håbogymnasterna.
Jag ser gärna att de är inne på mitt swedbank konto under kommande vecka.
*********** är mitt kontonummer ännu en gång.
Är de inte inne på kontot innan fredag så är jag ledsen att behöva säga att jag kommer att göra en anmälan.
Jag tycker inte att det är rätt hur ni behandlar era anställda som troget stått vid eran sida under flera år. Jag har alltid haft en bra bild av Håbogymnasterna fram tills nu.

Du behöver varken svara eller ge mig en anledning till varför jag inte fått mina pengar hitills. Allt jag vill är att få den ersättningen jag förtjänar, även om det inte stora summor det handlar om.

Hälsningar Stefanie

S-Dagen :)

Igår satt jag och tänkte rätt länge på känslan av att sakna någon. Den känslan upplevde jag rätt ofta i USA. Även fast jag hade det så sjukt underbart och allt ägde så fanns det stunder då jag kände hur mycket jag saknade min lilla Steffi. Det var under USA året som hon såg hur mycket jag kämpade och hon stöttade mig. Jag träffade henne under julen och det var 2 fantastiska veckor. Jag hade det helt oslagbart bra då.
Men sen under våren så höll jag seriöst på att gå in i väggen. Jag hade så höga krav på mig själv och jag slappnade inte av. Det var tufft. En dag då det kändes som om allt skulle spricka så hör jag hur någon tutar utanför så jag går och kollar men ser ingen, och Melony min andra kusin säger att hon såg min mamma med en blond kompis. Vem kan det vara tänker jag? Ser fortfarande ingen förens det kommer in en blond tjej genom bakdörren. När jag såg att det var Steffi så bara skrek jag, tårarna föll. Jag kunde verkligen inte sluta gråta. Hon var där. Då kändes det verkligen som jag fick tillbaka massa styrka.
Att en person kan göra en sånn skillnad är helt ofattbart. S kan få mig att bli glad på någon sekund när jag egentligen är helt nere. Hon lyckas verkligen med att vara helt bäst. Hon sprider glädje och är så underbar.  Den känslan den dagen kommer jag inte glömma, hur en liten person förgyllde hela min sommar. <3

Fan vad bakis jag är

Shet, jag är så bakis att jag inte kan hålla maten nere. Det är spring till toan hela tiden. Vilken jäkla kväll alltså!


Nej nu ljuger jag igen..
Jag är inte bakis. Faktum är att jag spenderade kvällen igår med att kolla på film och äta god mat hemma hos J med hans familj. Sen lite godis på det.
Men spring till toan stämmer. Jag har absolut ingen aning varför jag mår så illa. Nej mamma jag är inte med barn..
Jag satt för mig själv och pluggade, blev lite hungrig så jag gick för att värma på lite rester. Mitt i bara började jag kallsvettas och rusade till toan precis i tid. Jätte konstigt, för nu mår jag bra. Lite sur över slöseri på fantastiska rester bara.. Väntar nog en liten stund innan jag fortsätter äta.
Förstår inte min kropp att jag inte har tid att vara sjuk?! Jag har massa planerat i veckan och dubbelpass skola imorgon! Nej, jag absolut VÄGRAR att vara sjuk. Men samtidigt vill jag inte riskera att smitta andra om jag nu skulle råka vara sjuk. Åh vilket dilemma...



Hola amigos!

Hejsan!
Gårdagen blev riktigt lyckad trots lite småtjafs, tog sista pendel hem. Så var hemma vid 3, det var underbart att hoppa ner i sängen :) Idag har jag shoppat med mamma och pappa. Hittade mig ett par skor, en jacka och en kappa. Sen så storhandlade vi på ÖB. ÖB är nog en av mina favorit affärer haha, för allt är så billigt :D
Nu ska jag plugga, och mysa framför TV. Kanske skulle ha ett litet greys marathon med mig själv :)
Hoppas ni får en trevlig kväll :)
/D

READY TO DANCE!

Hej :D

Nu har jag fixat mig färdigt. jag har lösnaglar så jag kan knappt skriva. Dumma naglar :P Ska iväg på middag och sen utgång. Hoppas ni får en fin fin fredagskväll.

Kramar!

ps. Tack S för de fina orden, du gjorde min dag helt amazing, du är guldvärd. Jag är gld att jag har dig <3

Bilder från pressvisningen

Här är bilderna från pressvisningen i tisdags


/S

Dagen D 2

Det är alltså torsdag vilket innebär att det är dagen D. Alltså Danielas dag för alla som inte kommer ihåg förra vecka. Skillnaden mellam mig och fröken D är att jag kommer i alla fall ihåg hennes speciella dag. *pik, pik*

Här har vi alltså henne Fröken D:



Nu har vi iof inte setts på ett tag om man inte räknar med tågresan hem i veckan.

Varför vill jag uppmärksamma henne idag då? Jo jag vill uppmärksamma faktumet att denna unga dam på bara 18 år har hunnit med en jäkla massa på ganska kort tid, och det gör henne till en jävligt skön liten böna.
Detta är hennes accomplishments de senaste åren:

  • Tagit det stora steget att flytta till USA i ett år (iof med sin mamma, men starkt ändå)
  • Klarat av IB i USA som var nära på att ta knäcken på henne
  • Flyttat hem med vetskapen att hon kanske måste gå ett extra år på gymnasiet
  • Gjort klart IB på bara 2 år med strålande betyg
  • Tagit körkort sista terminen på gymnasiet
  • Börjat på universitetet och läser naturvetenskapligt basår samtidigt som hon jonglerar flera jobb
  • Siktar på att komma in på läkarlinjen nästa höst
Hon är helt enkelt bäst ;)

/S

Jag just nu:



Sexy beast va?

Skönaste tjejen på tunnelbanan!

Hej igen!

Måste bara berätta om vad jag hörde på tunnelbanan. En tjej lite yngre än mig satt och förklarade för hennes vän hur hon hade räknat ut ett tal.

Talet var: du cyklar med en hastighet 18km/h i 12min, hur långt hinner du?

Hon börjar säga hur hon förvandlade min till timmar. Sen multiplicerade det med 18. vilket är helt korrekt, och hon borde ha slutat prata där. Men nej iställer fortsätter hon säga att hon multiplicerade det tidigare svaret med 60 och sen gånger 60 igen. Så hon hade fått till svar att cyklisten hann ca 12000 km på 12min.

Jag bara satt där och skrattade inombords. Lite elakt jag vet, men ändå väldigt roligt. Hennes kompis reaktion var bäst dock, "är du dum eller? Gå ut och cykla i 12min och se om du hinner 12000km!?"

Hahaha :D


Söndagens försenade inlägg!

Jag ber om ursäkt S men jag glömde totalt bort det. Haha var helt slut efter den vilda helgen ute i skogen ;)

Idag vill jag uppmärksamma vilken bra stil Steffi har, hon vet hur man klär sig och hon ser alltid så fin ut. Jag blir så avundsjuk. Men man märker vem som pluggar modevetenskap och vem som pluggar naturvetenskap av oss två hihi ;) Nej men Steffi är grym som shopping coach. Vi brukar spendera många timmar inne på forever 21, ROSS osv. Med henne tar jag mig tid att leta ordentligt efter vad jag verkligen behöver. Tack S för att du finns där att shoppa med :) <3


Beslut, beslut

Idag i en av mina goodiebags så fick jag en rabbattkupong från Scorett. 50% är inte illa pinkat, så nu är det dags att slå till. Men frågan är vilka man ska ta? Detta är de valen jag har hitills:

 

/S


Jusste!

Vet ni vad jag kom på?
Att DD (dummadaniela) inte skrev om mig i söndags... Ajabaja

Nu är jag arg på dig!

Galen vecka- check!

Satan i gatan vilken helt galen vecka jag har haft hitills!
I måndags så jobbade jag på starstudio ensam utan Elin för första gången. Jag var ganska närvös innan, men alla var så snälla så det gick så bra i alla fall.
I tisdags var det pressvisning och jag var där redan kl 8 för att förbereda. Allt gick jätte bra och Elin tog även med mig till MolinosPRs pressvisning några gator bort där jag fick se våren kollektioner från Gina Tricot, Panos emporio, d-brand och Blondinbellas egna kollektion Classified. Helt underbara saker. Sen fick man även en rolig lite goodiebag på vägen hem.
Idag åkte jag in tidigare för att gå på ännu en pressvisning där jag fick se Lumene nya grejer, helt underbara klänningar från Malina, Scoretts vår/sommar 2011. Goddiebag på det, tack!
Efter det var det skola en snabbis för att rusa till söder på den sista visningen. Där bjöd de även på lunch som passade jätte bra eftersom jag var vrålhungrig då! Även där fanns det superfina vårsaker från en massa märken som jag inte orkar rabbla upp (+ att jag inte kommer på namnen). Goodiebag på det, tack!
Sen var det rus till studion för att förbereda plåtningen med Linda Nyberg. Eller förbereda och förbereda. Jag packade bara ner saker de valde bort till plåtningen för returer. Sen var det vidare till Armémuseét för att plåta Linda. Jätte coolt och jätte snyggt blev det. Förresten var Linda super trevlig och gullig.


Jepp det var min vecka so far. Någon som kan slå det?



Bild snodd av Elin


/S

Nya springskor!

Hejsan!

Igår var jag ute och sprang i mina nya springskor. Det gick fint, måste bara "komma" in i skorna. Få dom att kännas lika bra som de förra. (: Juste häromdagen när jag jobbade (passar barn) så hade pojken stökat ner hela köket. Mest själva bordet, så bad jag honom städa undan sina saker. Då fick jag till svar "det gör städerskan". Jag blev väldigt förvånad när han sa det. Att man ens säger så, hade jag sagt det när jag var liten skulle varken mamma eller pappa vart glada. Man måste ju lära sig ta undan sina saker. Vissa barn är allt bortskämda..

Nu blir det till att städa rummet och sen åka iväg och jobba!

Take Care <3
/D

Däckade

Alltså jag har haft en sådan ösig helg att ja bah har däckat hela tiden och lider av minnesluckor! Här har det gått villt till minsann.

Nej helt seriöst så ljuger jag om minnesluckorna, men däckningen stämmer.
Jag vaknade i lördags och var helt stormförkyld. Så alla eventuella planer ställdes in och erattes av filmtitt och ostkrokar. Jätte skönt egentligen, alltså inte att vara förkyld, men att inte göra något vettigt.
Idag tog jag en redig sovmorgon och har legat och slötittat på tv och sovit en massa. Borde egentligen plugga, men jag är inte tillräckligt koncentrerad.

Har en vecka med jobb och skola framför mig, men jag ser mest framemot jobb.

Daniela: ja du får låna Lucas, han är säkert jättebajsnödig

Jusste btw så försvann brännskadan av sig själv, så jag mår bra.

Hej hej
/S

jag överlever ute i skogen

Nu ska vi åka till en stor godisbutik! Jag borde träna, men det är gott att vara onyttig ibland :D
S, får jag låna Lucas och springa när jag kommer hem? Kanske bättre med rex så går det inte lika fort ;)

Jag får skylla mig själv!

Jag har inget bättre för mig på en ensam fredagskväll, så vad gör jag? Jo jag får för mig att testa nya produkter jag fick från starstudio. Men jag missar att det står ageless som alltså är en peel för den äldre generationen. Man ska bara ha den i en minut och det står att det kan börja pirra lite huden, men nej nej det är ingen fara det är så den fungerar. Så jag ignorerar den "pirrande" känslan och har den på i en minut. Jävlar vad det pirrar tänker jag och sedan ser jag resultatet. En andragraders brännskada i fejjan. Helt illröd och blossig är jag. Klantigt värre..

Aja godnatt på er..


Ja men bildregn var detja!

Eller.... Jag insåg precis att jag faktist inte orkar ladda upp en massa bilder. Jag bjuder på dem på FB istället.


Fredagskväll i Bålsta

Ingenting att förlora?

Hejsan. Klockan är nu strax efter tio och jag sitter hemma alldeles allena.. Lite skönt samtidigt som det är lite läskigt. Tur att jag har Lucas i alla fall.

Ja vad har hänt den senaste tiden förrutom EN MASSA?! Vart lämnade jag er? Igår sprang jag omkring som en galning på stan för att uträtta en massa ärrenden. Sen jobbade jag med mina gulliga små barn där jag fick höra att jag var den gulligaste tjejen Hugo kände i hela världen. Det gjorde min dag ;)
Sen var det medlemskväll för ELLE på topshop i Gallerian. Det var verkligen packat med människor, så jag och Gabbs åkte ganska tidigt. Satt och fnittrade på som en galning på tåget, antagligen för att jag var trött. Jag sa saker som "grattis på julafton" och ja... Ni fattar. Som gott som bara den den natten!

Idag har jag arbetat lite mer på starstudio. Jag måste säga att det är den mest intressanta arbetsplatsen jag någonsin har varit på. Jag fick smygtitta lite på en fotoshoot med några skåderspelerskor som jag inte kommer ihåg namnen på. Jag fick hämta smycken från Yvone Christa och fick med mig ca en miljard goodiebags därifrån. Jag kände mig som en korsning mellan han gamla gubben i UPP och Emely i djävulen bär prada. Imorgon kommer jag att ha träningsverk kan jag lova.. Jag är så otroligt tacksam över att ha fått testa på och se hur det går till bakom kullisserna till alla uppdragen de har

 

+

 

 

=

 

 

Bild av mig lånad av: Elin


Sugen på att åka utomlands!

Igår morse när jag promenerade till bussen så fascinerades jag över hur vackert det var ute. Det var så färgrikt. Löven var allt från en mörkröd nyans till gula. Marken var riktigt grön, en frodig grön men samtidigt på vissa ställen en uttorkad grön färg. Det var fint, jag blev lycklig. Dessvärre tog eftermiddagens regn bort lite av morgonens fascination.
Om sisådär två timmar åker jag och mammsen ut i skogen, där vi ska spendera helgen med familjen och Emils familj. Mysigt blir det nog, dock finns det ingen dusch :O I värsta fall kan jag hoppa i sjön om jag verkligen måste tvätta mig. Så på söndag kommer jag säkerligen inte lukta så gott.
sms= short message service


Men hoppas ni får en toppen helg!
<3
/D

Dagen D

Ja idag är det torsdag vilket innebär dagen D. Ganska passande eftersom det ba öser!

Hur som helst så vill jag ta en liten stund för att berätta om denna sköna böna:



Vi har känt varandra i strax över 18 år. Jag tyckte inte så mycket om henne blrjan för att hon snodde mina godisar och härmade mig hela tiden. Men det kanske beror på att jag innerst inne var lite avis för att hon var så förbannat söt.
Men nu har vi en stabil relation som växer sig starkare för varje dag. Iband vill jag slå henne och vissa dagar inte.
Tack för att du finns D och för att jag aldrig lämnat dig utan rejäl en skrattkramp.
Pusspåre :)

Hej igen

Oj nu har det hänt en massa skoj på väldigt kort tid. Därav den dåliga uppdateringen. Men nu är och borde jag vara back on track ;)

Jag kan börja med att berätta att jag kommer inte ihåg vad jag gjorde i fredags. Antagligen inget speciellt eftersom jag inte kommer ihåg. Kollade nog på en god film med J och så tror jag även att jag hann lägga mig tidigt.
I lördags var det full rulle. En kort PW med J och hundarna i skogen, vidare till Enköping för att handla en massa städprodukter som fattades hemma. Sen började alla mina gäster och kära vänner välla in för en helt rolig och underhållande kväll. Vi drog in till Enköping (igen) för att gå på oktoberfest. Ska ge er lite bildregn senare där ni kan förvänta er en helt fantastiks bild med mig och Peter Siepen.
I söndags skulle jag egentligen ha pluggat men jag var så trött och seg från kvällen innan, så det blev god mat i massor och även en film på det.

Igår hade jag terminens första tenta, och jag kan bara säga att det kändes sådär.. Jag har absolut ingen aning hur det gick eftersom jag nog är ganska osäker. Men vi får helt enkelt se =)
Sen idag har jag praktiserat eller vad man nu kan kalla det för tillsammans med eller för min gulliga kurskamrat Elin och fått lära mig en massa massa massa på ganska kort tid. Jag tyckte det var jätte kul att få lär mig en massa nya saker! Jag ska även dit imorgon. Om jag nu är välkommen tillbaka efter att jag trasslade ihop ca en miljon halsband och Elin fick komma och rädda mig ;)
Jag märkte nu när jag kom hem att jag är helt slut i huvudet, så nu blir det hårinpackning skrubb och sedan bums i säng framför mina nya favorit dokumentärer med Louis Theroux.

Sen har jag även bestämt att torsdagar kommer att vara dagen D för Daniellis. Så vänta bara du snuppan ;)

Yes, här är även Elins blogg med en helt horribel bild på mig och mitt finniga ansikte

http://elinfreiman.blogg.se/

Godnatt

Vad står AIDS och HIV för?

Kan ni det i hjärnan?

Jag hade faktiskt ingen aning, jag hade ju ett humm men inte den korrekta definitionen. Tänk om man får någon sånn fråga när man är med i vem vill bli miljonär! Då är det rätt bra att veta att AIDS står för Acquired Immune Deficiency Syndrome och HIV står för Human immunodeficiency Virus.

Så nu har jag skrivit ner det på en stor lapp och satt upp på väggen så att jag ska komma ihåg det :)

Hoppas det går bra för S på tentan idag, håller tummarna :)

Puss

Im speechless..

Steffi sa PUSS PUSS till mig när vi pratade på telefon.  Det har ALDRIG hänt förut, jag får knappt ett "kram". Jag är lycklig men samtidigt så förvånad.

Juste kom på att det där om att säga något snällt om S, passa jättebra på söndagar för då blir det steffidag.. Alltså då jag säger något fint om henne. :D

PUSS <3

                              

Söndag

Hejsan!

Pigga och glada? Jag hade en extremt trevlig kväll igår :D Skönt folk, härlig stämning. Helt enkelt toppen!
Nattmackan på subway var nog höjdpunkten. På något sätt så hade jag slagit mig ner hos 3 killar och börjat prata norska med dom. Dom var allihoppa svenskar så jag förstår inte vad som flög i mig, men kul var det.

Jag tänkte börja med att varje söndag skriva något bra om Steffi, något som gör henne så bra liksom.

                                               Veckans goda sida av Steffi:

- Att hon är så härlig att umgås med. Man går aldrig runt och har tråkigt med den damen inte, full fart på kvinnan jämt (dock inte när det kommer till träning). Sprider glädje gör hon.

                                                
ps. Denna bild blir jag lycklig av :D


Mår så underbart nu efter lite massage ;)

Halloj!

Vilken fin tavla du har köpt Steffi ;) hihi skoja, menade målat*
Själv så har jag spenderat dagen inne i Stockholm, mötte upp min vän från klassen och tog en fika/pluggade lite. Imorgon fyller hon år så då blir det utgång YEEY för den :D

Juste det jag egentligen ville få sagt med detta inlägg var att jag fick massage idag. Det var så sjukt underbart, sjukt skönt. Jag njöt i en hel timme plus lite till. Efteråt kände jag mig som en helt ny person. Magiskt är dagensord.

Hoppas ni alla får en trevlig helg <3

/D

bjuder på en vacker bild på S, säger bara passa er! Hon kan vara riktigt farlig ibland ;)

RSS 2.0