I will miss you..

Hej där!
som ni märkt så har vi inte varit särskilt aktiva på sistonde, det har väl sina förklaringar. Mycket som händer nu under sommaren, jobb och umgås med vänner. Halva Stedad flyttar till Italien snart, så Stefanie passar på att träffa alla hennes vänner. Jag, Daniela, jobbar bara. 11 veckor.. Nu är det bara 4 kvar, jag börjar klockan 6 på morgonen så aa sliten tjej!
Men det jag egentligen ville säga med detta inlägg är att vi har bestämt oss för att gå skilda vägar. Stefanie kommer säkert skapa en modeblogg, och updatera er från Italy så don't worry :) Jag vill tacka min partner, min vän, min kusin, min mate för detta fina år. Har haft en kanon tid med bloggen. Det har vart en ära att få följa dig och din mode karriär. Jag känner att jag lärt mig nya saker hela tiden. Vår resa till London rockade. Jag ska hälsa på dig i Italien, bara så du vet :)
Du kommer klara dig superbra där borta, för du är glad och utåtriktad och du vet hur man blinkar med ögat så man får som man vill ;) Alla kommer falla för din charm och du kommer äta god pasta! Söt som du är så tror jag verkligen att du kommer ha det kanon, nej men du är en bra person och du har jobbat för det här. Så njut nu, ha kul och bara lev! Jag vet att det kommer vara jobbigt för dig utan mina roliga skämt och lökfisar, men oroa dig inte vi tar igen det sen när jag hälsar på eller du kommer hem :)
Tack, jag kommer sakna dig <3
/D. Sörensen
!

RSS 2.0