A journey begins with one single step.

Godkväll!

Nu sitter jag här och ser termometern visa -15,7 grader, mysigt värre. Dock kanske det inte blir lika mysigt imorgonbitti när man ska iväg till skolan, aja det blir morgondagens bekymmer. Idag bjöd Stefanie mig på lunch, vilket jag uppskattade enormt mycket. Jag fick pyttipanna, plus en väska :) Dagen har bara vart bra :)

Jag somnar när som helst.
Jobb imorgon :)
Vi hörs

kram D

Lite läshjälp

Tacka gudarna för lite hjälp med multi-tasking.

Med hjälp av denna hemsida:

http://text-to-speech.imtranslator.net/


kan man göra flera saker samtidigt. Allt man gör är att klistra in e-texten eller vad det nu kan vara man måste läsa med datorn, så kan man äta, sminka sig, städa eller vad det nu är man vill göra samtidigt!

Entropi

Hejsan!

Sitter här och kollar igenom lite bilder, här är några jag fastnade för :) Sommaren i USA var helt oslagbar, glada miner hela tiden :D


Stunder av lycka!

Hejsan :)

Gårdagen var riktigt trevlig, några vänner kom över och vi åt en godmiddag och sen spelade vi spel för hela slanten och bara tog det lugnt :) Juste Linn och jag dansade lite zumba haha. Nej men det jag kom  och tänka på igår var hur glad jag är att jag trivs på universitetet, har helt fantastiska vänner som jag blir glad av! Tummen upp för det!

Jag ville dela med mig av några dagar då jag varit som lyckligast!

1. Dagen jag tog mitt körkort! Jag kunde inte sluta hoppa av lycka. Jag klarade det. Kändes som jag flög fram, hade ett stort leende på läpparna hela dagen och vecka efter.

2. Efter den sista IB Examen, jag minns hur jag efter sista provet köpte lite godis och satte mig på pendeltåget hem. Jag kommer ihåg att jag grät på tåget, tårarna slutade inte rinna, jag var helt överlycklig. Äntligen var det över. Jag tog mig igenom IB. Känslan att jag klarade det!

3. Dagen vi fick våra IB poäng. Jag hoppade av glädje då jag till min förvåning att fått så bra resultat. Jag trodde inte det, men jag lyckades. Allt hårt arbete lönade sig faktiskt :)

4. När jag sprang tjejmilen, jag orkade springa hela loppet utan att stanna. Jag var så glad att jag klarade av milen, kändes som om jag var på topp :)

5. Min farbrors bröllop, då jag spelade tvärflöjt, det var en fin dag fylld med lycka :)

6. Alla cross country tävlingar i USA. Det var en härlig känsla att tävla för skolan :)
Kram
D

Pressvisningsbilder


Kunglig frukost!

Halloj :)
Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon och sen åt jag en himmelsk frukost med min kära vän kolan som sov över. Åt ägg, knäckemackor, yogurt, äpple och drack te och oboy till det :D Wiho, så nu känns det som om jag har fått en toppen start på dagen. Vi skippade föreläsningen idag och sitter här hos mig och pluggar.
-Juste svaret på frågan som jag hade igår i min rubrik var att de hade salt i isen som låg i bägare för att kunna kyla glassen, inte salt i glassen utan i bägaren runt om ;) haha

-S, eftersom jag skippade plugget så kan du komma tidigare om du vill, fast jag tänkte gå ut och springa. Så kanske kommer förbi och lånar någon av hundarna :D
Vi hörs
D

Hur gjorde romarna glass förr i tiden?

Hejsan!

Snart somnar jag, men ville skriva av mig lite. Haft en lång och fullspäckad dag, som bestått av kemi och matte. PÅ lördag ska jag sluta tjata om matten (;

Juste jag fick ett E på biologi tentan, jag erkänner ett E. Jag som trodde att det hade gått bra? Tänkte på hur besviken jag blev först, men sen insåg jag att det spelar verkligen ingen roll, så länge man blir godkänd så får man poäng. PÅ basåret behöver vi bara bli godkända. Känns skönt att jag äntligen vågar låta mig själv få ett E och inte bli helt nedstämd som förr. Man kan inte alltid prestera på topp. Jag tror fortfarande på mig själv och jag har gjort bättre i de andra ämnena så jag är glad. Jag tänker ju inte sluta kämpa helt men tänker inte köra slut på mig själv för att ha A på alla tentor, för det är inte värt det under basåret då allt som räknas i slutändan är om man blivit godkänd eller ej.

Godnatt mina vänner
D

Idag är jag stark!

Hejsan :D
Idag kan jag inget annat än le, allt känns bra. Gick ut och sprang trots snöovädret och det gick bra. Känns som om alla järntabletter börjat göra effekt nu, jag orkar mer. Det är positivt :D
- Annars då? börjar greppa matten, ser nästan framemot tentan :) Nu ska jag diska, duscha och plugga lite, sen blir det greys!
Kram
D

Godmorgon

Jusste en liten sak till jag kom på igår som jag glömde skriva var att jag upptäckte att jag inte alls hade FX på min tenta!

Dom har glömt att skriva in mina poäng och det såg ut som att jag aldrig ens skrivit den. Men jo jo jag har visst godkänd så det bara skriker om det! Så skönt att inte behöva skriva omtenta eller få en ny uppgift att lägga till. All ångest och bortgjordhet helt i onödan. Skärp er modeinstitutet!

Godkväll

Hejsan

Tänkte bara skicka iväg ett litet snabbt inlägg om idag.
Jo, idag hade jag skola om den första filmen vi såg. Delade meningar om folk tyckte att den vad bra eller dålig. Nu när jag tänkt lite mer på det så tycker jag nog att filmen var riktigt bra i alla fall trots att den var lite äcklig på slutet.

Sen tog jag en liten titt inne på H&M för att kolla in nya Lavin kollektionen. Jätte fina klänningar och jag skulle vilja äga flera utav dem, men studentkassan vill inte just nu..
Jag köpte även vinterns första lussebulle och den smaka ljuvligt!

Jusste en liten till sak jag suttit och knåpat på nu på kvällskvisten. Jag har nu officiellt skickat iväg ansökningar om blanketter till mina utlandsstudier till nästa höst. Spännande!! Det ser inte ut att bli la France i alla fall för det verkar så knepigt med de kurserna. Men möjligtvis England eller NY. We will see.. Priserna var inte så hutlösa som jag sett innan. Priserna nu låg på runt 20-50 000 per termin och det är mycket mycket billigare än vad jag hittat hitills.

Nej nu har jag suttit vid datorn alldeles för länge så godnattis!

/S


Vuxenpoäng till mig!

Godkväll!
Idag har jag tänt brasan, bytt glödlampa och lagat en avancerad måltid till mig själv ;) Vuxenpoäng på det liksom. Jag behöver hitta snygga gardiner, någon som har något tips på vart man hittar det? Det var lite dåligt utbud på hemtex och åhlens tycker jag.

Morgondagen:
- Fysik
- Plugg
- Leka med Leo (jobb)
- Hem till tvillingarna och sova över där! Wiho för att slippa gå upp 1 timme tidigare på onsdag då jag sover i stan ;)

Hittade den här gamla bilden nyss,  underbara minnen som väcks till liv. USA <3



/D


Gud hjälpe mig...

Jag tror seriöst att jag måste uppsöka profesionell hjälp efter att ha sett denna film...

Female troble







Den är helt jävla störd och vidrig. Jag kan inte riktigt fatta varför vi ska se denna film.

Elin om du läser det här. SE DEN INTE! DU KOMMER ATT MÅ ILLA!!!

Oj oj oj

Alltså ibland kan jag och D vara så synkade i vårat tänkande att det nästan är lite kusligt! Såg precis att hon uppdaterat som bara tusan och man vill ju inte vara sämre ;)

Jag hade så fullt upp igår då jag och J råkade ta sovmorgon till kl 12!! Jag ni hörde rätt, 12 alltså mitt på dagen! Det är inte ofta jag lyckas sova så länge, men kommer man hem 3 på natten så gör man..

Vi bestämde oss i alla fall för att åka till Kista C för att gå på bio och se Due date bitvis så skrattade jag så att jag grät som när han spottade på hunden. Stackars lilla vovve, han hade inte gjort något fel.
Anledningen till bion var för att egentligen skulle vi åkt förra helgen då vi firade hela 4 år tillsammans (helt jävla unbelevable!) men jag var så trött efter resan så vi gjorde inget alls istället. Jag har haft lite dåligt samvete över det veckan, men då tog vi tag i det igår istället.

Nej men nu glömde jag bort vad det var jag skulle skriva egentligen, så det får bli en annan gång. Tjingeling!

Snyggt D, du är ju riktigt duktig på det där med designen!

Jag bjucksar på en bild då jag försöker se ut som om jag njuter av ostron, men det gör jag i verkligenheten verkligen inte!

Åh älskade måndag

Hejsan

Tyvär så blev det klappt en enda bild från helgen så det får bli en annan gång.

Idag har jag varit hemma och tagit igen en del plugg som jag har behövt. Sen var jag nere hos skräddaren för att få min päls omsydd. 500 kr prutade jag ner mig till. Konstigt att det kostar mer än vad hela jackan kostade från början. Men you win some, you loose some.

Idag har jag sett The cook, the thief, his wife and her lover den ingår i min kurs och så kan jag åka in 3 timmar senare imorgon och bara gå på föreläsningen.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen. Den är i alla fall filmad som om de vore en teaterpjäs och handlingen är ganska bra. Men storylinen och brutaliteten var lite väl mycket för min smak. Ibland kände jag för att spy helt ärligt. Men en helt unik film som bör ses enligt mig i alla fall.



Drömmar, framtidsplaner!

Hej!
Jag har på sistonde suttit och funderat på vad jag vill göra sen i framtiden? Ska jag fortsätta plugga eller ta ett uppehåll. Ska jag skippa läkardrömmen och bara njuta av livet, kanske jobba i kassan på ica? Har så många planer. Känner att i sommar vill jag flytta till frankrike i några månader och lära mig franska, kanske jobba extra på ett bageri. Nej men bara testa något nytt. Sen jobba som en gnu i norge några månader för att sedan resa lite. Skulle jättegärna åka till ecuador, åka runt i sydamerika, åka över till asien.
Mina planer:
  • Lära mig franska
  • Jobba i Norge
  • Resa runt
  • Skriva högskoleprovet
  • Komma in på läkarlinjen
  • Springa milen på 49min
  • Skaffa mig en fin lägenhet
  • Bli en toppen moster
  • Resa någonstans med S, typ en vecka i Grekland!
  • Vinna på trisslott!
  • VARA LYCKLIG :D
Kram D

Que tal? ;)

Hejsan!
Jag har åkt på en dunder förkylning, vilket är lite sunkigt. Strax ska jag laga lite pasta med kräftstjärtar samt lite grönsaker :) Idag när jag tog in posten så var det så mycket att jag nästan trodde att grannen hade slängt över all sin reklam till oss, men så var det inte. Nu har jag massor att läsa :D
Vad tycks om den nya headern? Kände att s och jag har mognat lite och behövde en mer sofistikerad blogg ;)
Kraam
D

Hur mår Stefanie idag?

Hejsan :)

Den stora frågan idag är nog hur mår Stefanie samt de andra i amazon gänget? hihi
Jag har faktiskt inte pratat med s så vet inte. Men hoppas dom hade det skoj igår :)
Jag åt middag igår med ett par vänner och sen var jag på inflyttningsfest i stan hos Hanna :) Åkte hem rätt tidigt vid 11, men det var skönt att komma hem till min säng, somna inte allt för sent och sen vakna upp helt utvilad :D

Nu är det fest hos mig! Musiken är på och matteböckerna är framme :D YYEAAAAH

Puss
D

Snart smäller det :)

Nu sitter jag hemma och fixar mig för att sedan åka vidare till fröken Kanervas nya lya. Det kommer att bli så kul att träffa damerna igen efter så lång tid ifrån varandra ;)

Jag har vissa förväntningar inför kvällen som t.ex:

  • Snuskiga historier från SOS-Sofia
  • Frågestund med systerAnne om mina hudfläckar (hon kan typ allt..)
  • Wiggi´n out med Fröken Kanerva
  • Massa massa skratt
  • Massa massa dans
  • Invigning av dans i soffan
  • Massa minnesfyllda (och en del luddiga) gammla minnen vi haft tillsammans
  • Church baby!

Jag kanske bjuckiluckar på lite bilder imorgon ;)


Blodpudding!

Jag kan numera säga att jag har ätit blodpudding, det smakade väl helt ok. Nu blir det matteplugg!

kram
D

Je vous souhaite un ours ont été, que je pourrais embrasser

Hejsan!
Jag börjar känna mig bättre i ryggen nu, men gör fortfarande ont när jag sitter ner. Tänkte bara dela med mig av den här härliga konversationen jag hade med sam tidigare. Vilken språkmix :D Ibland är google translate för bra!
Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på greys.
Godnatt 
Daniela

En sak jag stör mig på

En sak som jag stör mig så otroligt på och som även kan göra mig flyförbannad på är glas. Jag allså inte glas som helhet, men krossat glas. Alla som känner mig vet hur ledsen och arg jag kan bli av att se en krossad glasflaska i skogen.

Anledningen till att jag blir så arg är for att mina hundar alltid skär upp sina tassar på såna onödiga saker.
Visst jag förstår helt och hållet att man kanske inte vill kånka runt på en tom glasflassa som man har druckit ur, men man kan faktist lägga den ner på marken, så kanske någon kan komma och plocka upp den vid ett annat tillfälle. Men att städa bort ett krossat glas är verkligen mycket svårare.
En av mina hunder har skurit upp sina tassar tre gånger och en av de gångerna så fick vi åka akut till veterinären för att sy. Alltså inte så kul.. Igår var det dags för min hunds debut. På perrongen i stan så skar han upp tassen och jag fick sitta en hel resa hem med att försöka få det att sluta blöda och hålla det någorlunda rent.

Så skärp er nu era pisshuven och ta hand om erat skit!


/S

FX

Jes jag fick FX på modetentan. Ganska förvånande då jag var helt hundra på att jag hade fått F. Men då måste jag i alla fall inte göra en omtenta. Pjuhh..

Idag var jag på en härlig prommenad med AnnKarin min andra kusin alltså D´s syster. Hon och hennes mysiga mage var så fin! Jag fick även känna kotten som jag kallar den sparka :)

I helgen så är det inflyttningsfest som gäller. Och jag är taggad till tusen (just nu iaf) Jag ska bara slå in Jäfla Kanervas inflyttningspresent bara ;)

Sen tycker jag att alla ska skicka fina och omtänksamma meddelande till D som har skadat ryggen, den tokan!

/S

rawr


Vill bara dela med mig denna bild, blir väldigt glad av att se den. Vet liksom inte vad som flög i mig men kul hade jag. Nu avslutar jag denna onsdagskväll med ett leende på läpparna.
Godnatt mina kära vänner <3

/D


Irritationsobjekt på tåget!

Hola!

Nu när jag väl håller på och bloggar tänkte jag bara nämna några saker som är så irriterande på tåget:

1. Människor som röker precis innnan som kliver på och sen andas ut den ljuvliga rökdoften på en.
2. Personer som har hörlurar så alla hör musiken.
3. Fjortisar som sitter med mobilen på högsta volym och smsar förfullt. Var tionde sekund hörs ett pling. Sätt den på ljudlös?
4. Överdrivet mycket människor på tåget
5. Förseningar

Men istället för att sura så har jag en lösning, ta med en frukt, något bra att läsa, musik att lyssna på och kanske parfym så löser sig allt :D Jag tycker om tågresorna när jag har min Ipod då kan inget gå fel ;)

kram
Daniela


Sanning med modifikation

Hejsan!
Jag har kommit fram till att matematik är bara sanning med modifikation. Man följer regler men man kan förenkla allt lite för sig hur man nu vill och göra det på det sätt som känns bäst. Så det blir så subjektivt och jag som trodde att det skulle vara det ämne där man faktiskt var objektiv i sitt tänkande..

Baby, I like it!

Tenta nästa lördag, nu är det hardcore matte!

Ja S, jag träffar dig jättegärna på fredag. Du kanske kan svara på mina sms? eller så kan vi ta konversationen här?

Är det fler som känner att Steffi inte svarar på sms så ofta? ;)

Kram från Daniela.


Hemskt mycket hej

Hejsan nu borde jag vara back on track igen efter en liten bloggsvacka..

Jag vet att jag lovade en smaskig historia om min hemresa, men jag kan verkligen inte komma på vad det var. Man ska inte skjuta upp saker, man ska ta tag i dem på en gång jag vet. Men men..
Det lilla jag kommer ihåg var ialla fall en arg liten anteckning i mitt kompendie som jag satt och läste på planet om att jag var förbannad över att hamna på en tresits tillsammans med heffaklumpen och hennes man som satt och pratade mat 3 timmar nonstop.. Jag överdriver inte när jag säger att hennes röv spillde över på halva mitt säte och jag satt minst sagt obekvämt hela vägen upp till NY.

Nu är jag i alla fall tillbaka i Svealivet och det är en ganska stark kontrast till mitt fluffiga och bekväma liv i USA. Där blev jag minst sagt behandlad som en prinsessa och här är det mera fixa-allt-själv. Underbart med semester..!

Idag var jag tillbaka på Starstudio som hade en dramatisk början då jag och Elin upptäckte att de hade haft inbrottsförsök under natten/morgonen. Det var inte bara studion utan även andra dörrar som de hade försökt ta sig in i. Men som tur så blev inget taget (vad jag vet). Men lite kusligt i alla fall. Speciellt när hunden som jag aldrig hört skälla förut skällde nonstop, man fick nästan för sig att de var kvar i byggnaden.

Nu är jag verkligen Uuuberförkyld och jag hoppas att jag slipper feber då det är inflyttningsfest i helgen ála fröken Jävla Kaneva



Jusste jag kan tacka denna lilla förkylning till min extremt elaka bosswoman Elin som säkert smittade ner mig med sina bassilusker ;)


D ska vi ses på fredag eller?


/S

Bröderna lejonhjärta

Kom och tänka på att jag aldrig har sett hela bröderna lejonhjärta. Har bara sett delar av den. Men det för att jag är så chicken av mig och blir rädd för allt. Brukade tillochmed tycka att drömkåken var läskig så aa..

Men tänkte ta tag i den filmen någon dag och se den.

Juste en annan sak jag har köpt mig en blodpudding som jag ska äta någon dag snart, måste ju testa. Förhoppningsvis tycker jag om det men vi får se :D

kram


Snubblaade i trapporna 3 gånger igår...

Hejsan!

Jag har nog sämst balans plus att jag är galet klumpig. Igår snubblade jag tre gånger i trapporna på väg upp. Jag lyfter ju ordentligt på benen men på något vis lyckas jag snubbla över mig själv. Som tur är så har jag bara skrattat åt det och inge tårar..

Köpte en grekisk sallad idag, han i kassan sa att bröd ingick. Schysst tänkte jag och så frågade jag om sallad också ingick? Då kollade han på mig och undrade varför jag skulle ta sallad när jag redan köpt en sallad. Lite pinsamt blev det. Men det bjöd jag på, kan inte tänka klart ibland :)

Kram

Tisdag

Jag ber om ursäkt för bristande närvaro! Efter semestern så har verklighten kommit ikapp och jag jag har fullt upp med tentor och annat fix, men jag återkommer i veckan med smaskiga historier!



/S

Can't buy me love!

Idag har jag fått träffa S. WIHO säger jag bara, fast det bästa var ändå hur kul S jimmy och jag hade. Dock blev Steffi lite småsur på oss, men ibland kan man inte ro för sin sjuka humor :D
Måste faktiskt tacka Stefanie för de fina presenterna, jeans, mascara, pretzels :D Kunde inte blivit bättre!
Idag tränade jag :O Det var en vecka sen sist, jag har kommit fram till att det borde inte kallas sport-top utan svett-topp om ni ville veta :D
kram

Nej vet ni vad?

Imorgon är det söndag och då kommer S hem :D Jag är så himla glad för det!
Hade en rätt konstig dröm dock, drömde att Lucas (S hund) ville sova med mig. Jag hade precis bytt sängkläder så ville inte låta honom hoppa upp i sängen. Men såg hur ledsen han såg ut så han fick sova med mig iaf. Haha!

Måste bara berätta om världens läskigaste man på tåget igår! FYYY

Jag var på väg hem, det var inte så mycket människor på tåget, så kollade jag bak två gånger för att se vilka som satt i närheten liksom. Då satt det en man som trodde att jag försökte få kontakt med honom så han sätter sig brevid mig och jag ville inte prata. Visst, elakt av mig, men kändes inte som om han kom för att prata direkt. Jag total dissade, och sen försvann hann. När tåget kom till bro så känner jag hur någon stirrar, så jag kollar ut genom fönstret och där stog han. Precis utanför och vinkade. På ett fruktansvärt läskigt sätt, och han hade ett hemskt elakt leende. Usch mitt hjärta slog så sjukt snabbt och jag vart livrädd! haha men men allt gick ju bra ;) ´

Idag ska jag jobba! Vi hörs nog imorgon :)

puss och kram

Helt utmattad!

Är så glad att det är fredag imorgon! Ska ut med några vänner från stan, så det blir niiiiice.
Saknar S, har inte så mycket mer att dela med mig.
Juste åt på restaurang idag med barnet jag passar (en ny familj) och på lördag blir det jobb igen :)
Kramar

Its not over tonight!

Hej!
Sititer just nu och råpluggar kemi! Tenta imorgon, men det kommer gå fint. Har inte så mycket att säga så bjuder på några bilder. Det är sånt jag sysslar med när jag inte pluggar hehe.
Trevlig kväll!

Hoppas inte S är för brun!


En tråkig nyhet :(

Till min förtvivlan så har jag fått veta att blip.se ska läggas ner :( :( Vem ska jag nu spela ludo, fia med knuff eller yatzy med? Vad ska jag nu göra? Nu har jag ingen anledning till att stanna hemma på helgerna. Kanske får lite mer plugg gjort när det läggs ned? :)

Godnatt <3

Juste glömde säga..

att jag pratade med S idag, hon hälsa att hon sakna er alla massvis, men mest Jimmy och mig förstås. Sen tvåa på listan låg Lucas osv.. ;) På söndag/ nästa vecka kan ni förvänta er mer bloggande av bloggdrottningen!

Juste den här veckan ska jag inte dricka läsk!


"Jag borde nog bli kickboxare"

Halloj!

Vilken grym träning, haha kände att jag fick jobba hårt. Speciellt vid boxningen. Älskar verkligen att boxas! :D

En intressant sak som hände under träningen idag var att tränaren började fråga om vi var redo o så, men sen sa hon att någon hade bett henne köra extra hårt med oss idag. Men hon tänkte inte säga vem. Tror ni inte ALLA kollade på mig, och ba: Men Daniela, var du tvungen?!  Jag hade ju inte ens sagt något! haha men kul att alla trodde att det var jag ;P

Nu ska jag sova och ladda inför morgondagens tenta! WIHO not!

<3

Hejsan!

Jag är så stolt över D som skriver så roliga saker!


Idag är det måndag (tror jag) och vi ska bege oss tillbaka till Palm Beach för sista delen av denna resa.

Jusste en liten rolig sak:
JAG HAR KÖPT ALLA MINA JULKLAPPAR! Hur skönt är inte det? Över en hel månad kvar till jul och jag är klar klar klar!

Jag kan också meddela att jag har varit jätte duktig och pluggat på flitigt denna helg. Är nästan klar inför tentan på måndag :)

Nej nu ska jag packa ihop mina shoppingpåsar och mege mig till östkusten igen. Där väntar ett nyöppna H&M ;)

Peace!
/S

Telefonsamtal

Heej igen.

Kom precis på att det är S-Dagen. Så jag började tänka på vad jag skulle kunna skriva om idag då.. Helt plötsligt spred sig ett leende på mina läppar då jag började tänka på ett gammalt telefonsamtal vi hade för kanske ett år sen.. Jag vet inte riktigt om man kan kalla det ett samtal dock men men ;)

Jag: Jag orkar inte laga mat
S: gör snabbmakaroner och köttbullar
Jag: Nej då måste jag koka vatten och allt... bättre om jag bara äter makaronerna råa.
S: Ja, men gör det och drick ett glas varmt vatten till.
Jag: Perfekt ju, slipper man spendera tid på att laga mat.. HAHAH
S: HAHAHAH
Jag: HAHAH

och så fortsatte det typ så. Men det var ett helt galet telefonsamtal för jag hade kramp i magen av allt skrattande. Kommer verkligen ihåg hur vi inte ens kunde avsluta samtalet för att vi skrattade så mycket.

Tack S för att du får mig att le :)


"Vissa verkar ha vart på semester"

Tja

Träningen gick inte så bra, ger den en 7a av 10. Vet inte vad som hände, jag var hur taggad som helst innan men sen när jag väl satte igång så var det som om jag inte hade tränat på 10 år! Jag höll på att svimma och kände mig helt ostabil. Förhoppningsvis går det bättre att träna imorgon :)

S, kan inte du köpa några snygga partylinnen till mig snälla, är så sjukt trött på hela min garderob! Eller så tycker jag att du kan komma hem och följa med mig och shoppa :)

kram

Chocolate Chip Cookies

Hej!

Har bara en sak som jag vill säga just nu, mamma har bakat chocolate chip cookies! finns inga bättre kakor! Har ätit så många att jag måste åka och träna nu. Haha ska köra mördarpasset, förhoppningsvis kan jag gå imorgon.. Nej men kanske borde ta och köra hårdare så jag knappt kan gå imorgon :D

kram


Söndag- holy day

D varför bloggar du inte? Skäpning!


Haft en bra helg?

/S

Hellu

Hejsan!

Egentligen så har jag inte tid att blogga. Vi håller på att packa väskorna för att åka till deras andra hem i Cape Coral. Det tar ca 3 timmar att åka dit så nu ska jag äntligen ta mig i kragen och plugga hela väger ner dit!

Jusste.
Jag vet att jag missat två D dagar nu, men jag ska gottgöra det tills jag kommer hem.


Puuuus
/S


Du kan inte fånga mig ;)

Hejsan!
Jag har helt ärligt vart i min pluggbubbla de senaste dagarna. Suttit i biblioteket från tidig morgon till kvällstid. Nästa vecka då har jag två tentor, men det ska gå fint! :) Tänkte bara berätta om vilka underbara dagar jag har haft trots att jag har suttit i biblioteket. För när jag har pluggat med några vänner så har det blivit att allt helt plötsligt blir roligt, men man får ju inte skratta högt så istället sitter man och krampar i magen och håller för munnen för att inte brista ut i skratt. Såna stunder är bara för bra.
Tycker allt känns så bra nu för tiden, speciellt den här veckan då jag har skrattat som en galning :D Men kanske beror på en viss person också? ;)
Kram
ps, jag har betat av en av filmerna nu, the social network, den var nice :D Ikväll blir det "due date" jag är taggad.
Later
/D

I die...

Som en skinny Rachel Zoe hade sagt.

Nu är jag i alla fall tillbaka från min rilla runda i mallen.

A men jusste en liten rolig sak först. Idag hade jag byxor på mig för första gången på en hel vecka (gå nu inte runt och tro att jag gör en Brittan och visar min muff för hela USA´t. Jag har haft klänning och så på mig..) Men när jag satte på mig mitt enda par byxor så satt de förjävligt tajt. SATAN! tänkte jag jag har gått och blivit tjock ála USA´t och måste gå med i Itrim som Sofia och äta måltidsersättning i en evighet, men sen kom jag på att jag antagligen inte hade samma självdiciplin som denna skinny beast, så jag var tvungen att gå in på Forever 21 för att se om jag kunde få på mig jeans in strlk 24 och jajjemensan så fick jag dem på mig dem! Phew... Värmen här kan få en att bli lite crazy (inte Brittan crazy, utan bara typ D crazy ;)

I alla fall. Tillbaka till vad jag egentligen skulle skriva.
Jag tror jag dog under vissa stunder jag var inne på Chanel, Betsey Johnson, LV och Sephora. Inne på chanel blev jag erbjuden dricka och en sittplats framför tv monitorn som visade A/W 10 kollektionen som förövrigt hade en helt sick visning med is och allt vi paratade lite om Karl och hur grym vissa av hans saker var.
Inne på LV pratade vi om min utbildning
Inne på BJ var försäljaren så söt och snäll och jag fick lite info om SS 11 kollektionen
Sen inne på Sephora fick jag en massa prova-på produkter jag ska testa hemma
Inne på Victoria Secret fick jag också en gratis kräm och erbjudande att testa deras nya revolutionära BH
Sen inne på Macys fanns det en del av lush produkter och jag träffade en asmysig liten bög som fick mig att testa typ allt de hade. Jag lämnade dem med rätt grymma saker och så fick jag lite prover av han med.

Nu när jag skriver det här så inser jag hur självisk jag är. Självklart ska jag ta med er på min nästa runda i mallen. Jag ska ta med min kamera och dokumentera mina rundor i butikerna..

Nu blir det en liten nap framför the real housewifes of atlanta.

Puuus
/S

Det här med Halloween

Jag har funderat mycket på det här med halloween efter att ha tittat på en massa bilder på fejsan på alla där hemma jämfört med alla här i landet USA´t

Själv har jag inte klätt ut mig i år av den anledningen att jag inte varti på en endaste halloweenfest. Men hade jag klätt ut mig bestämde jag mig för ett par veckor sen att jag skulle klä ut mig till en chiliensk gruvarbetare. Något i denna stil:



Ja, för att liksom fortsätta i samma latina stil från förra året då jag var en smoking hot mexican.

Det här med att klä upp mig till sexig liten kattunge eller playboy kanin har aldrig varit min stil. (Ta inte illa upp nu D om du hade planer på att klä upp dig till het liten misse till helgen)

Okej nog om det... Vädert suger idag och jag kan inte ligga och chilla på stranden men min bok idag. (fan vad jag suger, jag borde verkligen läsa kurslitteratur, men jag har verkligen hittat en rolig bok!)

Jag drar nog en liten repa i Gardens Mall istället. Mamma jobbar så im on my own idag :)

/S


Goddagens!

Idag njuter jag av ännu en dag i solen :)

Igår drog jag en liten repa i butikerna. Hittade ett par grymma miu miu glasögon för typ 27 dollar. Men jag ändrade mig i sista sekund eftersom de inte riktigt var min stil. Jag köpte däremot träningskläder från Calvin Klein och lite annat smått och gott ;)

Har jag sagt att jag älskar att shoppa?

/S

Filmer jag vill se

1. The social network
2. Lyckan kärleken och meningen med livet
3. Himlen är oskyldigt blå


Kram

Just another sunny day

Hejsan

Stranden igår var inte så dum som jag trodde att det skulle bli. Det var faktist ganska kul att plaska runt med ungarna på playan.

Idag har jag äntligen fått besöka mitt mekka. Och för alla som är nära vän till mig vet att det är forever 21. Yes äntligen!
Shoppingen resulterade i en klänning, leggins massa smycken och lite produkter. Och så ett par jeans till D som hon beställde av mig. Hoppas bara att hon kommer att tycka om dem. Jag tyckte att de var jätte fina i alla fall. Kanske ska köpa ett par till mig med när jag ändå är igång?
Sen köpte jag en till klänning i en annan butik samt ett fint linne. Nu har shoppingen börjat på riktigt.

Jusste innan jag relaxar vidare så vill jag dela med mig av ett litet roligt citat jag fick höra här om dagen:
"something must have gone terribly wrong when you were born"
en man sa det till mig i biblioteket då han inte trodde på att jag var 22 år. Jag tackar honom för dagens fniss.

Sen hittade jag även en asgullig liten ekorre som låg och sov i ett träd och snuttade på sin svans. Jag skulle ta kort på man men jag råkade skrämma det lilla livet så att han spang för sitt liv.


/S

En liten fråga..

Finns det fler uppförs backar än nedförsbackar?

/D

S-Dagen :)

juste igår var det S dagen, vilket jag inte glömde utan trodde det var lördag igår tills jag insåg hur fel jag hade haha :D
Vill poängtera hur schysst S är som person. Hon låter mig alltid vara med om hon och hennes tjejkompisar ska styra ihop något, eller om hon och Jimmy ska kolla på film. Tycker dock synd om Jimmy som jämt får stå ut med mig haha. Nej men Steffi frågar mig jämt om jag vill hänga med på olika saker. Det uppskattar jag :D Tyvärr har jag sagt nej rätt ofta, men det har berott på IB.
/Daniela

EKG + blodprover!

Hejsan!
Var hos läkaren imorse, fick göra ett EKG. Tyckte det var lite spännande faktiskt ;) Tog blodprover också, skönt att läkaren sa, jag ringer om resultaten ser dåliga ut. Knappt en timme efter att jag kommit hem så ringer han och säger att jag har ett jäääättelågt blodvärde. Imorgon ska jag ner och ta lite fler blodprover. Har inget emot att ta blodprover, är bara lite ledsen över att jag inte kan donera blod som jag velat så länge :(
Tur att jag ska baka spider cupcakes ikväll! Då blir man bara för glad!
<3
/D

RSS 2.0