Imorgon hoppas vi på fint väder!

Förra året:





And she said i will

Så vackert


 

 

/S


One way track

Om 27 dagar så är det dags för vårruset! Jag ser fram emot det, få ta ut sig ordentligt, gå på vilja sista km, bara känna sig stolt i mål och må som bäst när man springer :) Självklart ska jag försöka få en så bra tid som möjligt. Men mest av allt ska jag ha roligt!

Jag var precis ute och sprang, det känns bra i benen. Försöker ta längre steg nu också, jag tror att det här kan gå riktigt bra :)
Nu väntar duschen, imorgonbitti ringer klockan 05:15, inga sura miner, jag ska ju köra postbilen :D
/Daniela.

Liquido-Narcotic

Allt blir så mycket lättare när man är glad! :D

Full av glädje!

Hejsan!
Jag oroade mig alldeles för mycket igår, det var inte alls så farligt att köra. Det var faktiskt roligt och spännande :D Men ändå en helt ny värld att ha ratten på högersidan och köra inne i stan! Han som skull lära mig hur allt fungerade var galet skön, så vi hade roligt :D Juste jag träffade Boxer-Robert ;D
På fredag ska jag köra igen :)
/Daniela S.

Slut in the huvud..

Idag är jag trött och seg.. Känner inte riktigt att jag har något fantastiskt eller roligt att dela med mig av. Jag sitter i alla fall i bibblan och pluggar..
Tack hej!

/S

Det pirrar i magen.....

som bara den! För imorgon ska jag köra bil, alltså postbil.. Nej inte en liten som kör runt post i Bålsta, utan en lite större variant. Men det som gör det hela pirrigt är att jag ska köra i stan. Jag gillar ju att köra så det borde gå bra, kanske lite läskigt. Förhoppningsvis överlevar jag, annars var det roligt att blogga med dig Steffi :)
/Dannie

En sista jävel

Innan jag ger upp för dagen

Jag var nyss ute på vårens första springrunda (tack vare Ann-Karin). Hade egentligen inga planer på att så ut och springa (ja, jag vet att du frågade D, men jag var verkligen inte sugen då!) Anledningen till löprundan var inte att jag hade spring i benen, utan snarare att jag kom på att jag hade en bok som var försenad som skulle tillbaka. Så jag slog två flugor i samma smäll. Måste ha sett bra underligt ut när jag kom där springandes på Stockholmsvägen med en stor fet bok i handen. Men jag ser det mer som att jag uppfunnit en ny träningstrend: Book-running. Man tränar intellektet samtidigt som man tränar les muscles ;)



Godnatt
/S

Helgen i bilder

Jimmy försöker se cool men ändå avslappnad ut på samma gång

Inte bang...

 

 

/S

 


Glad Påsk :)

Hemkommen efter en helt underbar tid ute Jimmys familjs lantställe ute på skärgården. Önskar att jag kunde stannat en extra dag, men en tenta imorgon satte stopp för det... Tusan också!

Men titta vad jag finner när jag kommer hem!

Min pappa är den bästaste pappan :)

Såhär såg den ut innan:



/S

för att få långa ögonfransar!

Hejsan!
Tänkte bara dela med mig av mitt tips till långa ögonfransar :)
Först böjer man dom, sen brukar jag blanda lite vetemjöl med hudkräm (jag vet det låter sjukt) och smörja in fransarna med innan man applicerar mascaran. Då blir dom lite tjockare och längre.
Jag brukar först ha ett lager "vit" mascara, sen använder jag lancome.
Då blir det iaf super!
testa :)


Postat av Daniela.

Jag la in en lite kommentar:

Daniela, detta är ju sjukt...!


/S

Hair

Min fina vän Linn bjöd med mig att se musikalen Hair på stadsteatern i fredags, så otroligt bra föreställning. Ja Gabbi, det var mycket naket.. Men i helhet så var musikeln riktigt bra. Sista scenen var det som gjorde det hela så grymt, det var ett riktigt drag och stämningen i publiken var på topp. Helt klart sevärd musikal :)
/Daniela S.

You can tell the deepest truths with the lies of fiction.


Hejsan :D
Ibland är det så svårt att ta bra bilder när man vill ha med flaggan i bilden också..
så då tänker man lite, på hur det problemet ska lösas..
Problemet löst, man köper ett linne med USA flaggan och har på sig det! Yes!
/Daniela S.

Okej jag erkänner

Jag klarade inte en dag utan kött. Fanns tyvärr inget annat jag kunde äta. Nästa år får jag försöka igen :)

Helt oinspirerad..

Jag känner mig helt oinspirerad till att blogga, men känner samtidigt en slags skyldighet till att uppdatera.

Det händer ju inget spännande eller roligt för tillfället. Jag bara pluggar en massa eftersom jag har tentor till höger och vänster, därav oftast inget liv.. Men ha lite tålamod så återkommer jag med något förhoppningsvis lite mer intressant inom en snar framtid :)


Idag är det i alla fall långfredag och det innebär för mig i alla fall att vi inte äter kött. Vad sjutton ska man då äta??!!



/S

When life gives you leamons, say: "Bitch I said lime!"

Ja bah hänger lite i Louvren med Mona...

 

/S


Vem sa att det var lätt?

Godmorgon godmorgon :D Jag hade en jättehärlig dröm häromdagen, drömde att jag fick en rosa cykel av min syster, som var uppbyggd av kolväten. Tror jag hade för mycket kemi på hjärnan den kvällen.. Men kul var det. Juste idag ska jag få en pollypåse av AK, vi får väl se om hon kommer ihåg ;) Annars då? Sitter i tåget just nu, ska iväg på fysik föreläsning, det blir nog kanonkul och sen efter det är det jobb som gäller. Gillar faktiskt mitt posten jobb, igår var första gången med Shorts på och det var NICE! /Daniela S.

Spring inte som en kärring!

Godkväll!
Tidigare idag sprang jag med löpar gänget (Lindas pappa och nån till). Man känner sig ju så grym när tränaren säger att vi ska springa 5km med ett tempo på 5,30min/km och man själv inte tycker att det är särskilt jobbigt. Så efter dom 5km så bestämde han sig för att pressa mig. Vi la till ett varv (1,3km) där han skrek och peppade mig hela vägen. Vilket jag faktiskt gillade. För jag tog bara i mer och mer. Allt som fanns att tänka på var målet! Gillade att ha någon som fick en att ta i från tårna :D Sprang i shorts idag! Det var inte kallt, jag älskar vädret :D
/Daniela S.

När man minst anar så dyker dessa två upp..

Hejsan!
I lördags när jag försökte hitta till slussen så hittade jag istället dessa två :) Typ piff och puff. Dom förklarade då att jag var 3 km ifrån slussen, jag trodde jag var 300 m ifrån.. Jag brukar ha svårt att hitta i stan. Istället för att försöka hitta i stan så hängde jag med dom på en mysig promenad, sedan åkte vi 3 tåg hem! Jag hade riktigt roligt, skönt att bara kunna skratta och inte tänka =)
/Daniela S.

Jusste

Jag vet inte om ni har märkt, men det är vår...





Oj hoppsan, hur hamnade den där? ;)


/S

Lite pressbilder


Från veckan som var på lite olika presskontor. Glad höst allihopa



 

 

 

/S




Fredag idag!

Hejsan! Idag är det fredag, så skönt, fast nej imorgon är det tenta, men skönt när den är över! Så ikväll blir det den vanliga turen till Ica för att inhandla allt smaskens inför tentan, måste ha en Banan, en macka, en vattenflaska, en festis, en chokladbit, kanske en risifrutti! Om man ska orka skriva i fyra timmar. Sen på bordet brukar jag ha rätt många pennor också, ifall jag skulle ha oturen att många går sönder haha! Nu ska jag hoppa upp ur sängen och bege mig till universitet! Adjö

Vad händer mannen

Ja, vi lever trots inaktivitet på några dagar.

Jag har en massa trevliga bilder att bjuda på. Bland annat från pressvisningarna idag, men det får bli en annan dag. Idag pluggar jag till morgondagens salstenta!


Hej hej!


/S

Invigning av viby spåret!

Godkväll! Idag var första gången jag sprang i viby spåret detta år. Lite lerigt och geggigt var det men inget som stoppade mig från att springa iaf ;) sprang fem km, cyklade dit och hem. Det kändes bra. Nu är mina ben helt utmattade. Massage? Steffi jag går ut med hundarna i en vecka om du blir min personliga massör! Låter väl som en rimlig deal? Godnatt mina kära /Daniela

Im the boss

Jag är nog inte ämnad att vara illustratör, eller designer. Men jag hade kul i alla fall!
Detta hände:


Nu förstår jag äntligen..

varför jag är som jag är.. Kolla vilka spel jag spelade när jag var liten..
/Daniela S.

Saturday night!

Juste igår kväll träffade jag syskonen Hallbäck för en trevlig middag och lite häng :)
Skrattade som en tok och resultatet av att försöka ta en bild samtidigt som man rör sig ser ni nedan. Marcus ser måttligt road ut men jag hade iaf jätteroligt :)
Vi åt på Vapiano, jag brukar alltid köra en feg stil och beställa det jag alltid beställer, men igår testade jag något nytt, det blev Raviolli con carne ;) Smakade mycket bra ;)
/Daniela S.
ps. Jag träffade Gabriela på tåget in till stan, en vacker kvinna det :)

Ett glatt godkväll!

Hejsan :)
Haft en bra helg?
Det har jag!
Jag vet att Steffi inte gillar bilder på mat, men jag måste visa denna underbara maräng swisch (hur stavas det?)
Den smakade så galet gott, taco fiestan gick iallafall jättebra. Det blev många skratt :)
Juste jag tror jag är imun mot vitlök, grejen är den att jag hade i ca 5 vitlöksklyftor i guacamolen och jag tyckte den var rätt svag ändå, men mina vänner tyckte tvärtom. Tur att jag inte skulle träffa någon eftersom jag luktade vitlök resten av kvällen :)
/Daniela S.

Mindre glatt godmorgon

Idag är det inte lätt att heta Stefanie Bäfvenberg...

Blev en spontanare igår i alla fall, och jag har sovit noll timmar känns det som. Blev en del färgglada drinkar.. Men jag går typ aldrig ut nuförtiden, så jag känner att jag kan bjuda på den.

Men lite såhär kände jag när jag kom hem:



Nu vidare mot tillskärarakademin och sen tenta-plugg för hela slanten!

 

 

/S

 


Tjing tjing!

Nu blire konfirmationsdags med 3:rätters. Passar eftersom jag är vröööölhungrig



Feel good moment

Hejsan!
Jag åkte ner till sibylla för att handla mat åt mamma och oj va bra man känner sig där. Hahha så många komplimanger dom ger ;) "Du blir bara sötare för varje dag" Tack :) Tack för att ni gjorde min dag även fast ni säger så till alla så blir man bara så glad :D
puss
/D

Gooodmorgo goooodmorgon!

Alla lika pigga och glada som jag?
Nu sitter jsg på tåget för en heldag på tillskärarakademin. pinsamt att jag inte gjort läxan, men jag har gjort så mycket annat.

Jusste jag måste berätta om min sjuka tågresa jag hade igår på tunnelbanan. Jag satte mig brevid en man som luktade surt. Alltså jätte surt... Sen hade han en emil i lönneberga-mössa på sig och jtte fluffigt vitt hår. men det var inte det som var roligt. det roliga var att han bar på en gammal vävsäck. Det tog all min kraft för att jag inte skulle fråga: "haru köpt grisen i säcken eller?!" men självklart gjorde jag inte det...
En annan sak jag stör mig på eller snarare äcklas av på tåget är folk som sitter och rå-hånglar. Alltså riktigt ner-i-byxan-och-pilla-lite-hångel. Jag tycker att det är jätte pinsamt att sitta framför er samtidigt som ni utför oralsex i varandras munnar. ät en macka istället och spara det andra tills ni kommer hem! Sen satt även dennes flickvän och klämmde på killens finnar på näsan... Skäms ni inte?!

Taco-fiesta ikväll!

Ikväll kommer några tjejer över och vi ska ha tacokväll :D
För att komma i rätt stämning, så sitter jag här och lyssnar på spansk musik, har en stor hatt på mig och leker mexikan :D Det här kommer bli toppen ;) Vad ska man ha på sig? En stor fluffig kjol? Kanske guld detaljer i håret? Jag hittar nog på något :D
/Dannie S

Turn back time



Igår kom det ett paket hem till mig! Gissa vad som låg i? Jo mina tre klänningar :D
Shopping är bland det bästa som finns :D  <3

/Daniela S.


To do list

Imorgon ska jag -städa rummet -städa toaletten/badrummet -skriva fysiklabbar -gå ut och springa :) steffi ska du med? -plugga kemi -lata mig -tjejmiddag! Godnatt världen /Daniela S.

När man jobbar på posten är man glad!

Alltid ett leende på läpparna ;)
Nästa vecka ska jag jobba måndag tisdag onsdag! ÅÅh så jag längtar :D
Nej men det är faktiskt roligt, jag trivs där. Mycket bra träning får jag när jag springer uppför trapporna, dock inte lika mycket träning när jag tar kort i hissen haha, men ibland måste man få leka av sig :D
/Daniela S.

Pärlor

Igår så pyntade jag mina hörlurar! Riktigt snygga blev dom, det bästa är att dom inte trasslar ihop sig nu utan är redo att användas jämt!
Mer pärlor åt svenska folket ;)
/Daniela S.

Två nya favoriter!

Daim pear dream är helt klart en favorit! Otroligt god och kommer bli grym i sommar :D
Marabou Mango var lite annorlunda med ack så god :D
/Daniela S. 

Hinner du?

Såg dessa dörrar på tunnelbanan idag och genast började jag tänka på hur många som faktiskt kanske behövde en toalett just då. Kan man se det på människor? Hur gör jag själv när jag är kissnödig?
Sen så började jag tänka på vad som kunde kopplas till hinner du?
- Hinner du till jobbet?
- Hinner du till skolan?
- Hinner du plugga och jobba och umgås med vänner och träna?
- Hinner du säga att du älskar en person innan det är försent till den?
- Hinner du resa iväg?
- Hinner du ha tid för dig själv?
- Hinner du med det du vill hinna?
Helt plötsligt var jag framme och resan hade gått galet fort.
/Daniela S.

Jag vill...

  • FESTA!!
  • Shoppa
  • Resa
  • Läsa vanliga böcker
Vad jag verkligen INTE vill är

  • Plugga
  • Plugga
  • Plugga
Jag är helt urled på att plugga inför mina 3, ja ni läste rätt 3 kommande tentor inom en snar framtid, två bara nästa vecka..


Öhm, ja tack!

/S

Att springa baklänges

Var roligare än det låter ;) uppför centrumbacken, eller egentligen nedför om man springer framåt bara att man spolar tillbaka bandet :) Det är bra träning för vaderna, baksida lår och rumpa, vad mer vill man ha nu inför beach 11 ? ;) Ikväll ska jag visa en fin bild på vad jag sysslade med igår kväll. /Daniela

Spännande spännande..

Det är ur mina händer nu. Alla krångliga ifyllninspapper är inlämnade och nu är det bara att vänta... Ni som känner mig vet att jag är extremt otålig och hatar att vänta på svar...



Ora spetta a Dio per decidere


/S

Innan jag går och lägger mig

Hur gulligt är inte detta?!


Star Wars-nörd som man är

 

Godnatt!

/S


Min kväll

Jag tror Jimmy behöver besöka en tandläkare ASAP...



/S

PS. Kul att D är tillbaka på bloggen!

Tjenare bloggen!

Steffi verkar ha riktigt roligt med sin tenta ;)
Vad har jag gjort på sistonde då?
Bra fråga!
Idag åkte jag buss 43 mot tanto, för att gå av vid Stockholm Södra och sen åka hem! Mycket roligt!
Plötsligt var vi vid NK
Sen såg jag en fin häst
Åkte förbi operan också, den stog ju bakom hästen.
Nationalmuseumet såg jag också ;)
Såg även lite bilar och båtar!
/Daniela S

"Himmel och pannkaka!"

Det var vad Jimmy sa till mig igår när han insåg att han glömt något i bilen. Jag skrattade så mycket så jag nästan grät. Visst, jag har hört uttrycket förut, men att höra det från en nästan vuxen man sådär spontant fick mig att tokskratta. Eller så var jag bara övertrött...

Ni kanske undrar: "oj vad mycket hon bloggar helt plötsligt". Men det beror inte på att jag har en massa roliga saker som händer och jag känner att jag måste dela med mig av det. Nej, det beror på att jag sitter hemma och "skriver tenta" och då lockar ju allt annat mycket mer.


Ehm... Ja tack!

/S

Hoppsis

Det verkar som att jag har skapat en religiös debatt över Facebook. Louis Theroux, nu har du ställt till det igen!



/S

Danni Bananni

Jag tror vi måste byta header. Vad tycker du? Den känns en aningen fjortis på Birka Paradise-kryssning..

Vad sägs som en sexig photo-shoot? Du klär ut dig till katt och jag till banan. Let´s make some magic baby!



/S

Do brunettes really have more fun?

I vetenskapens namn....


Före:

Under:

Efter:

 

Fortsättnig följer...

 

 

/S


Äntligen!

Hejsan :) Nu känner jag mig så extremt lättad, eller har äntligen slappnat av. Igår skrev jag högskoleprovet, hela veckan har jag skrivit labbar och pluggat. Idag vaknade jag iaf klockan 10 åt frukost och somnade om tills nu. Så skönt att slippa vakna 6 varje morgon. Juste jag sa upp mig från ett av jobben för jag knappt har tid, så i torsdags var sista dagen som barnvakt. Lite bittersweet! Men men. Jag ska sova lite till men hör av mig mer sen. Kram Daniela

Daniela, varför bloggar du inte?

Du sitter säkert bara och myser med party-sebbe ;) Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var avis! Ann-Karin och Emil åker hem imorgon och jag kommer att sakna det lilla trollet jätte mycket. Sebbe också för den delen höhö (lördagskvällshumor....)
En fortsättning på mitt nuvarande glammiga liv så, var Henrik Hjelt inne på jobbet idag.


"kom alla mina små kycklingar!"

Tjenare, Steffi the Steffmeister här. Tänkte bara inviga mitt nyfunna internet till mobilen.



/S

Happines

Kommer att bli svårt att toppa gårdagen, men jag ska ge det ett försök.
Trevlig fredag gott folk :)

 

/S


RSS 2.0