Jag har en dold talang

Detta är vad jag har sysslat med hela dagen



Bilden gör inte tavlan rättvis.

Nu är jah helt slut. Denna tavla har varit extremt fysiskt krävande må jag säga.

Godnatt

God morgon

Hejsan!
Idag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon. Jag är HELT ledig idag! Fast trots att jag är ledig så måste jag plugga inför tentan på måndag. Sen har jag blivit bjuden på SoFo night på söder som ska va på butiken Grandpa, det låter jätte kul ju! Imorrn är det frukost med Sofis mode som jag även där ska gå på allena... Men vad gör man inte för en liten splash mode ;)
Jusste jag var på studievägledningsmöte (oj stavas det verkligen så?) och har fått tipset att ta kanditat inom modevetenskap, för att sen i stort sett vara klar. Gör jag detta kommer jag att vara klar till sommaren 2012. Sweet va?

Förresten D, så tycker alla redan att du är söt och gullig, men dina fisar luktar fortfarande lök. Thihi...

/S

Djupt sårad..

Vet liksom inte hur jag ska ta emot S tidigare inlägg. Hoppas inte att våra kära bloggläsare har ändrat uppfattning om mig nu, jag är faktiskt snäll och söt trots att jag älskar rålök :D
Nog om det, igår började jag med ett nytt träningsprogram. Absolute abs 12min, ska köra det en gång om dagen i 4 veckor. Spännande. Har redan ont i magen men det är bara att bita ihop :)
Dags för mig att sova nu. Godnatt <3

Hej igen

Jo men jag kunde inte hålla mig från det smaskiga inlägget så det kommer på en gång.
Jag vill presentera D´s och min gemensamma nämnare.
I give you:


Jimpy!

Han är min PV och en av mina närmaste bekanta. Ibland blir jag helt galen på han, men jag kan lugnt säga att jag aldrig har en tråkig stund tillsammans med han.
Ja vad är han för D då? Jo dom har någon slags hat/kärlek till varandra. Det är liksom antigen eller med dessa två. Ibland sitter de och löser soduku på tågen eller på flyget (ja, vi reser ju så mycket) och ibland slår de till på stora trumman och har någon slags intern fistävling. D brukar ju självklart vinna eftersom hon äter så mycket rå lök, men J ligger inte så långt bakom. Nu kommer jag lätt få spö av båda eftersom jag skriver om deras små sjuka lekar, men jag tror att i slutändan så är det värt det.

Hejsan svejsan

Jag vet att jag inte är lika duktig som D på att uppdatera, men jag finner inte tiden eller orken ibland.

I alla fall så har inte mycket hänt sedan jag skrev sist. Jag har jobbat och gått i skolan och det är i stort sett allt.
Idag ska jag i alla fall in till skolan en snabbis och lämna in mitt arbete (en dag tidigare än vad vi ska, duktigt va?) Sen har jag möte med studievägledare på modevetenskap för att se vad jag ska göra till nästa läsår och efter det ska jag jobba lite hos mina kära Lidingöbarn =)

Jag ska ge ett riktigt smaskigt inlägg nästa gång.


Puss puss

Och ja, det var den lilla pojken som hade huvudet under vattnet. Men inte helt, bara en massa plask och skoj, och ja, jag är en helt fantastisk barnvakt ;)

Nu när sisådär 27% av veckan har passerat..

så kan jag passa på att säga att jag vill ha helg :) Det är helt underbart att sova utan något alarm. Trots det vaknar jag alltid vid 8. Kan verkligen inte komma på något tillfälle då jag sovit längre än klockan 10..
Har ni också så att ni vaknar tidigt även om ni får sova ut?

Juste häromdagen när jag ringde min partner S så höll hon på att passa barn och allt jag hör henne säga är

"Snälla, stoppa inte hans huvud under vatten, jag tror inte han vill det"

Jag hoppas verkligen att det inte var den lilla pojkens huvud. Haha, S är nog en bra barnvakt ;)

Godnatt

/D

Tänkte presentera mig själv lite..

Hur börjar man? Jag skulle kunna beskriva mig själv på så många sätt. Typ Jimmy (Steffis pojkvän) skulle nog säga att jag skrattar som en häst och är allmänt konstig, medans min mamma skulle nog säga att jag är glad, söt och helt underbar. Själv skulle jag nog vilja använda orden one of a kind. Jag kan få skrattattacker utan någon som helst anledning och jag har svårt att komma ihåg saker, så om jag avbryter dig när vi pratar så är det för att jag har kommit på en brilliant ide och inte vill glömma bort den!

Annars vad mer kan jag säga? Jag älskar att springa. De flesta tycker väl att det är tråkigt, men jag tycker om att plåga mig själv. Tycker det är skönt att må illa och ändå fortsätta springa :)

Jag vill bli läkare, antingen hjärtkirurg eller neurolog. Min största dröm just nu är att få vara med vid en operation och se allt live. Se kirurgerna hålla i hjärtat. Ja, det är ok att tycka att jag är konstig.

Oj nu är klockan snart 1, och då har jag lovat mig själv att sitta ner och plugga.


Vi hörs
/D


Bara för att

bloggen är nyskapad och jag känner en enorm glädje över att få göra det här med S så skriver jag igen. Som S sa i förra inlägget så är vi väldigt stedade ;) Jag tror dock hon glömde att berätta att jag är den mest städade av oss två. Jag tycker om dig iaf S. Kvällen har varit lugn, har faktiskt pluggat då jag har tenta på tisdag. Hann även med en tur förbi hos Louise. Mysigt att få prata av sig lite.
Juste jag hade svängarna förbi Stockholm idag, där jag införskaffade mig en svart kjol och svarta jeans. (emo varning) En härlig dag helt enkelt. Träffade en gammal vän som jag inte sett på sisådär ett år gjorde jag också, mycket mysigt.
Jag bjuder på en bild jag tog för ett litet tag sedan, ibland så undrar jag vart jag får all energi ifrån.. ;)

ps. Ta mig till Florida.. <3

/Dannie


Nämen hej!

Ja som tidigare skrivet så har jag och D kommit på den smartaste idén att vi ska ha en blogg tillsammans. Det kommer att bli helt fab ;)

Våra miljontals läsare kanske undrar hur vi kom på det unika namnet stedad. Jo men då ska jag berätta att det beror på att jag och D alltid är så förbannat städade i alla lägen.
Okej nu ska jag inte börja mitt första inlägget med att ljuga, men kolla ba. Jag sitter inne på en lördagkväll och jobbar/pluggar. Jag gissar på att min kompanjon D gör samma sak.
Sen kan man ju jämföra med alla andra som kommer att läsa mitt inlägg på söndag helt sönderbakis... Har jag rätt eller har jag rätt?
Nej men nu ska jag inte kasta sten i glashus eftersom jag helt klart inte var mitt städade jag förra helgen. Men vad gör det?

I alla fall så kallar böckerna på mig ännu en gång. Gud vad jobbigt det är att läsa mode, jag verkligen hatar det! Not...


Jusste isåfall vi glömmer att skriva namn efter varje inlägg så kan ni följa dessa guidelinjer. Är det en massa felstavningar är det antagligen jag eftersom jag hade IG i SvB som än idag hemsöker mig.
Är det rättstavat och perfekt är det antagligen D eftersom hon hade MVG

Puss hej!

/S

Stefanie och Daniela hälsar er alla hjärtligt välkomna till

våran nya blogg som kommer att handla om "en annan del av Bålsta" som Stefanie så fint uttryckte sig tidigare idag. Vi två tjejer på 18 respektive 22 jordsnurr har bestämt oss för att skriva ner det vi känner för, sånt vi tänker på och sysslar med. Helt enkelt en vanlig blogg fast skriven av S & D som är rätt en skön blandning. De som har sett oss tillsammans vet att vi lockar fram det värsta/bästa ur varandra. Juste vi är kusiner för er som inte vet.

Förhoppningsvis så kommer ni tycka att våran blogg är intressant och rogivande. :)

Tack för oss

/D&S


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0